0
Please log in or register to like posts.

Когато ви се случи някой ден да си помислите – АЗ МРАЗЯ РАБОТАТА СИ – задължително специалистите психолози и гастроентеролози препоръчват – ТОВА:
След работа на път за дома – минете през близката аптека и си купете анален термометър – но задължително на фирмата „Johnson and Johnson“ – ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!!!!!

След това се приберете у дома си и заключете вратата, дръпнете щорите и заемете поза Лотус – ако не сте йога – айде нема нужда.
Така – вече сте се успокоили и концентрирали – разопаковайте аналното термометърче и го поставете – НЕ в дупето си, а на нощното шкафче. Сега извадете внимателно указанията за ползване от опаковката и започнете да ги четете внимателно и не пропускайте дори и ред.
Да вече го забелязахте нали – на листчето има малък надпис, който гласи:
„Every rectal thermometer made by Johnson and Johnson is personally tested.“
Е, сега видяхте ли, че има и по – гадна работа от вашата!!!! А я сега си помислете ако работихте за Johnson and Johnson Company, а? Представете си – да стоиш цял ден надупен в някакъв завод и да си тикаш анални термометърчета в дупето – от 08,00 до 17,00, а?
Не,  това със сигурност не е вашата работа – каквато и да е тя!
Затова затворете очи и мислено повторете 5 пъти – Радвам се че не работя за качествения контрол на Johnson and Johnson Company!!!!! – казах 5 пъти!!!!!!

Като проститутка...
Пиянски закон за квантовата неопределеност

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.