Деца, как вика котето?

Деца, как вика котето?

– Мяуу…
– Как вика кучето?
– Бау,Бау…
– Как вика кончето?
– СЪБИРАААААМ…. СТАРИИИИ…. ПЕЕЧКИИИИ…. ПЕРАЛНИИИИ… БОООЙЛЕРИ..

Сподели