Мъж си стои в колата…

София – мъж си стои в колата – традиционното задръстване. Неочаквано на стъклото се чука:
– Какво искате? – пита мъжът.
– Ами, разбирате ли, терористи са хванали за заложник Симеон Дянков и искат 10 милиона долара откуп. В противен случай ще го залеят с бензин и ще го запалят. Ние решихме да минем по колите – който колкото даде – да помогнем.
– Някой дал ли е нещо?
– Дават по 2-3 литра!

Сподели

Иисус, Папата и Бойко Борисов

Иисус, Папата и Бойко Борисов са в една лодка. Изведнъж Исус излиза от лодката и ходейки по водата излиза на брега. Бойко Борисов небрежно го последвал. Папата и той опитал, но потънал още на първата крачка и се удавил. На брега Исус казва на Бойко:
– Не мислиш ли, че трябваше да му кажем за камъните?
– К’ ви камъни?!

Сподели

“Червената шапчица” разказана от министри…

“Червената шапчица” разказана от министри…
Мирослав Найденов: Един ден Червената шапчица тръгналa да носи на баба си храна в една кошничка. Всички тези храни били по стандарт „Стара планина“. И затова бабата изгаряла от желание да получи храна, защото ние сме това, което ядем.
Сергей Игнатов: Добрата подготовка, която дава българското училище по география и математика, е позволила на това дете да се ориентира само в гората. Още повече, че в училище то е разговаряло с училищния психолог и без страх е тръгнало към гората. Догодина ще въведем часове за срещи с вълци. Колективи вече подготвят учебниците и помагалата.

Read more

Сподели